Belügyek

Szoknya alá fotózott

2019. április 15. 22:02 - ellenszél

A Pestisrácok újságírója (vagy valaki) elég előnytelen helyzetben lefotózta Nagy Blankát, amit aztán felkapott az ellenzéki média is. Megy az adok-kapok.

Nagy Blanka az egyik decemberi tüntetésen elmondott beszédével és azóta folyamatosan fenntartott politika aktivitásával gyakorlatilag közszereplővé vált. A beszéd melyet elmondott Kecskeméten, igazi indulat beszéd volt, ami elég ütősre sikerült. Feltételezem, hogy a beszéd írásakor tisztában volt annak várható következményeivel! Egyébként egy ilyen beszéd elmondása után nem kell csodálkozni a másik oldal reakcióján. Pláne, hogy a Fidesz egész retorikája gyűlöletre és ellenségképekre épül. Nagy Blankát pedig felkapta a kormánypárti és az ellenzéki média is, túl is tolták rendesen, sok volt a hype! Az éppen futó „szoknyája alá fotóztak” azért enyhe túlzás. Az a fénykép egy jól elkapott pillanat! Az ellenzéki médiának érdekes módon az nem zavaró, etikátlan, undorító stb. ha egy akármilyen celeb villant! A kormánypárti oldal pedig keresztény konzervatívnak vallja magát, de azért simán lehoz egy ilyen fotót (illett volna kitakarni)! Érdekes világ ez. Mivel Nagy Blanka közszereplő, mégpedig politikai közszereplő és a fotó egy politikai rendezvényen készült, így legalábbis minimálisan tisztában kellene lenni a protokollal, ha már szerencsétlenre sikerült a ruha választás, legalább a lábtartásra oda figyelhetett volna amikor leül! Mondjuk a miniszterelnök sem épp a protokoll koronázatlan királya, tehát akár bele is férhetne egy diáklánytól, de ne férjen már bele! Véleményem szerint egyébként Nagy Blanka nem más mint egy újabb támadási felület a saját kardjába dőlő ellenzék, ütött kopott pajzsán.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://belugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr4414766148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.16. 08:34:48

Sokkal nagyobb baj, hogy egy fiatal lány kiállt a szemkilövők mellé.
süti beállítások módosítása